ناو هواپیمابر فورد آمریکا وارد دریای کارائیب شد رئیس ستاد کل ارتش اسرائیل: باید برای اشغال آن سوی خط زرد آماده باشیم تاریخ اعلام نتایج نهایی انتخابات عراق گفت‌وگوی عراقچی و دبیرکل شورای همکاری خلیج فارس مادورو: آمریکا قصد بمباران ونزوئلا را دارد بیانیه فرماندهی سنتکام درباره توقیف نفتکش متخلف توسط سپاه پاسداران اظهارات جدید نتانیاهو درباره تشکیل کشور فلسطین نبرد سنگین نیرو‌های جولانی و قسد در حومه الرقه سخنگوی دولت: جمهوری اسلامی از سوی میانجی‌گران پیام‌هایی دریافت کرده جزئیات دیدار معاون سیاسی رئیس مجلس لبنان با لاریجانی جزئیات گفت‌وگوی پوتین و نتانیاهو درباره برنامه هسته‌ای ایران رأی‌گیری پیش‌نویس قطعنامه آمریکا درباره غزه در شورای امنیت رئیس جمهور لبنان: از اسرائیل به شورای امنیت شکایت می‌کنیم بلومبرگ: غرب دستورالعمل جدیدی برای نظارت بازرسان آژانس در ایران تهیه می‌کند مادورو: مردم آمریکا از ونزوئلا حمایت کنند

یمن: به حضور در محور مقاومت افتخار می‌کنیم

نخست وزیر دولت موقت با تاکید بر اینکه ایران همواره حامی مظلومان و ملت فلسطین بوده تاکید کرد ما افتخار می‌کنیم که در محور مقاومت حضور داریم.
تاریخ انتشار: ۱۴:۴۴ - ۰۶ خرداد ۱۴۰۳ - 2024 May 26
کد خبر: ۲۴۲۴۹۴

به گزارش راهبرد معاصر، نخست وزیر دولت موقت در صنعا با تاکید بر اینکه جمهوری اسلامی ایران همواره حامی مظلومان و ملت فلسطین بوده تاکید کرد، ما در غم شهادت مقامات ایرانی شریک هستیم و افتخار می‌کنیم که در محور مقاومت حضور داریم.

 

یمنی‌ها که بزرگداشت روز ملی اتحاد یمن را در همبستگی با رهبری و دولت و ملت جمهوری اسلامی ایران در غم شهادت آیت الله سید ابراهیم رئیسی و دکتر حسین امیرعبداللهیان و همراهان بزرگوار آنها تا پایان عزای عمومی در کشورمان به تعویق انداخته بودند، امروز فعالیت‌هایی برای برگزاری این مراسم انجام می‌دهند.

 

«عبدالعزیز بن حبتور» نخست وزیر دولت موقت در صنعا امروز در این زمینه اظهار داشت: ما جشن روز اتحاد یمن را به تعویق انداختیم؛ زیرا در غم بزرگ برادران ایرانی خود در شهادت آیت الله رئیسی و دکتر امیرعبداللهیان و همراهان آنها شریک هستیم.

 

وی افزود: با توجه به نقشی که جمهوری اسلامی ایران در حمایت از ملت فلسطین ایفا می‌کند مصیبت‌ها و غم‌های ما یکی است. ما به همه رهبران محور مقاومت که در تهران گرد هم آمدند تا صفوف و اهداف فعالیت مقاومت را بازسازی و ترسیم کنند، درود می‌فرستیم.

 

بن حبتور تاکید کرد که صنعا افتخار می‌کند که عضو محور مقاومت است. ما در چهارچوب محور حمایت از ملت فلسطین چیز‌هایی را تقدیم کردیم که کشور‌هایی که امکانات تسلیحاتی زیادی دارند چنین چیز‌هایی را به مردم فلسطین نداده بودند.

 

نخست وزیر دولت موقت صنعا با تاکید بر ادامه حمایت همه جانبه یمنی‌ها از مردم فلسطین در برابر تجاوزات اشغالگران صهیونیست اظهار داشت: ما توانستیم حضور جهانی در دریای سرخ و دریای عرب داشته باشیم و برای یاری دادن به فرزندان غزه تا دریای مدیترانه نیز رسیدیم.

 

وی تاکید کرد که ما در قبال خون‌هایی که از ۷۵ سال گذشته در فلسطین ریخته شده تنها وظیفه خود را انجام دادیم و جبهه محور مقاومت تنها جبهه‌ای است که احیای حق ملت فلسطین را تضمین می‌کند.

 

هفته گذشته «مهدی المشاط» رئیس شورای عالی سیاسی یمن در سخنرانی خود به مناسبت «روز ملی اتحاد یمن» اعلام کرد که جشن روز ملی اتحاد یمن در راستای همبستگی با جمهوری اسلامی ایران به خاطر غم از دست دادن مقامات بزرگ ایرانی تا روز یکشنبه (امروز) به تاخیر می‌افتد.

 

وی تاکید کرده بود: این کمترین وظیفه‌ای است که ما در مقابل کشور مسلمانی که ملت ما را بزرگ می‌دارد و در درد و غم‌های امت اسلامی و رزمندگان آن در فلسطین همواره شریک است، باید انجام دهیم؛ بنابراین به جای روز چهارشنبه ۲۲ مه جشن روز ملی اتحاد یمن در روز یکشنبه آینده برگزار خواهد شد./ باشگاه خبرنگاران

ارسال نظر
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار